dissabte, 13 de novembre del 2010

Sortida Montserrat






A continuació us explicaré com vaig fer el aquesta presentació amb el programa on-line slideshow, veureu com és mol fàcil i ràpid de fer.
Comencem:
1)    Ficar-nos en la pàgina web: http://www.slide.com


2)    En el marge de dalt surt una pestanya que posa crea, dóna-li i fes clic en crear un slideshow.


3)    Ara, haurem de triar de què volem fer la presentació i a partir d’aquí triarem les fotografies adequades.


4)    Per afegir les fotografies a la nostra presentació li haurem de donar clic a Browse i seleccionem la carpeta on tenim guardades les nostres fotografies.
Les fotografies carregades t’aniran sortint a la pantalla i podràs posar-li peu de foto o girar-les d’horitzontal a vertical o a l’inrevés.


5)    A continuació només farà falta esperar a que es carreguin totes les fotografies.


6)    Al marge dret d’aquesta web hi ha una finestra que posa personalitza, allà podrem utilitzar els estils, efectes…
+ ESTIL: En aquesta opció podrem triar com volem que es moguin les nostres imatges i alguns efectes com per exemple que hi hagi estrelletes, bombolles petites...
+ SKINS: Podrem posar un marc adequat per a la nostra presentació de fotografies, n’hi molta varietat com per exemple marcs de floretes, de cors, amb fulles...
+ TEMES: Aquí podrem triar el tema que més ens agradi de fons de la nostra presentació.
+ FONS: Aquesta opció és molt simple, només es tracta de posar un color en el fons de les imatges.
+ EFECTES: En aquesta opció podrem triar el color que li donem a la nostra fotografia, com ara pot ser un color sèpia, per que sembli més antiga, en blanc i negre, en negatiu, o amb un efecte finestra, que sembla que estiguis mirant la teva fotografia des de una finestra.
+ TAMANY: Ara ha arribat l’hora de triar el tamany de la teva imatge, segons com tu vulguis que sigui: petita, mitjana, o gran.
+ PRIVACITAT: Aquí digues si vols que la teva presentació sigui apta per a tots els públics o només les persones que tu vols que la veguin.
L’opció més recomanable és la primera, apta per a tothom.


7)    A sobre d’aquesta finestra hi ha també una altra que serveix per posar efectes com les brillantines, flors...


8)    Si al posar els efectes anteriors dits, no t’agraden i vols que torni a estar com ja estava la teva presentació, fes clic a netejar, i automàticament se li trauran els efectes; si al contrari vols més efectes, fes clic a la opció més efectes, al costat de la de neteja.


9)    Ara ja tenim feta la nostra presentació i només ens queda el pas de desar-la.
Fes clic a guardar(obtenir codi) per a tenir un enllaç per poder-la posar en el teu bloc, twiter, my space, facebook, o al blogger. En el cas que nosaltres seleccionem l’enllaç al bloc, només haurem de prémer als botons Control+C per copiar l’enllaç.


10)                      Obre el teu bloc i accedeix, fes clic a nova entrada i a continuació prem l’opció HTML i prem les tecles Control+V per enganxar l’enllaç. Si vols redactar algun text sota el teu vídeo dóna-li a redacta i quan ja estiguis tindràs el teu vídeo al teu bloc.


ESPERO QUE MITJANTÇANT AQUESTS PASOS POGUEU CREAR LA VOSTRA PRESENTACIÓ.







2 comentaris:

  1. Hola Carla!
    M'agrada el teu video
    a vuere si tinc ocasió de veure el teu
    movie maker! :)
    un petonaaaas!!

    ResponElimina
  2. Hola Carlaa!
    Acabo de veure el teu comentari, doncs tens raó vam acabar tots molt cansats i dormint a l'autocar, però VA VALDRE LA PENA!
    Un petó

    ResponElimina