dimarts, 16 de novembre del 2010

Blocs encara rendibles

BLOCS ENCARA RENDIBLES

Aquesta noticia parla de les xarxes socials, que en l'actualitat són les protagonistes del món d'INTERNET.
Encara que hi ha un producte que continua resistint, els blocs; els blocs són un producte que sestà encara adaptant a les noves tecnologies, i es creu que podrà tirar endavant sense cap dificultat.
Les xarxes socials a penes permeten una recompensa econòmica, milers d'ngressos en els bloc tenen una gran recompensa econòmica gràcies a la publicació de publicitat en els seus espais.
A més, avui dia es més fàcil que mai crear un web o un bloc personal, gràcies a una gran multitud d'eines que ofereix la xarxa.
També els professionals opinen que no fa falta tenir audiències massives perquè un web o un bloc tingui èxit.
Per a Chechu Lasheras que és el director per a Espanya, Portugal i Llatinoamèrica de Zanox, empresa dedicada al màrqueting on line que va moure 323 milions l'any passat a tot Europa, la clau està en la senzillesa, i també considera que és difícil fer-se ric, però a la vegada és fàcil amortitzar el web.
Un dels pioners dels blocs a Espanya, és Julio Alonso, fundador i director general de la firma Weblogs SL, que compta amb alguns dels diaris digitals líders: Xataka, Applesfera, Motorpasión, Zona Fandom... va opinar que les xarxes socials són com estar de lloguer i tenir un bloc és explotar-la com tu vols i a la teva manera.
En aquesta notícia també explica clarament que els blocs han evolucionat, i cada manera n'hi ha menys de caràcter personal, ja que amb aquesta finalitat esta la red social de facebook, per exemple; ara el que es porta són els blocs especialitzats.
Lasheras també afirma que amb tan sols 35.000 visites al mes, hi ha webs especialitzades que guanyen més de 5.000 euros mensuals en publicitat.
Els particulars tenen diverses opcions per treure profit de les seves webs, ja que ells ofereixen enllaços patrocinats.
Una dada impresionant es que en un clic aporta 0'01 fins a 0,25 euros a més hi ha venda de productes.
El 80% dels clients son particulars o petites webs. No se sap amb exactitud, però es calcula que a Espanya hi ha més d'un milió de blocs i que el 65% compten amb algun tipus de publicitat.

OPINIÓ PERSONAL
A mi aquesta noticia em sembla bastant interessant, perquè es actual i reflecta el que la majoria de població fa en el seu temps lliure; les reds socials predominen en el món actual, però n'hi ha coses que no sabem, com per exemple que hi ha molta gent que utilitza els blocs per aconseguir diners mitjançant la publicitat.

dissabte, 13 de novembre del 2010

Sortida Montserrat






A continuació us explicaré com vaig fer el aquesta presentació amb el programa on-line slideshow, veureu com és mol fàcil i ràpid de fer.
Comencem:
1)    Ficar-nos en la pàgina web: http://www.slide.com


2)    En el marge de dalt surt una pestanya que posa crea, dóna-li i fes clic en crear un slideshow.


3)    Ara, haurem de triar de què volem fer la presentació i a partir d’aquí triarem les fotografies adequades.


4)    Per afegir les fotografies a la nostra presentació li haurem de donar clic a Browse i seleccionem la carpeta on tenim guardades les nostres fotografies.
Les fotografies carregades t’aniran sortint a la pantalla i podràs posar-li peu de foto o girar-les d’horitzontal a vertical o a l’inrevés.


5)    A continuació només farà falta esperar a que es carreguin totes les fotografies.


6)    Al marge dret d’aquesta web hi ha una finestra que posa personalitza, allà podrem utilitzar els estils, efectes…
+ ESTIL: En aquesta opció podrem triar com volem que es moguin les nostres imatges i alguns efectes com per exemple que hi hagi estrelletes, bombolles petites...
+ SKINS: Podrem posar un marc adequat per a la nostra presentació de fotografies, n’hi molta varietat com per exemple marcs de floretes, de cors, amb fulles...
+ TEMES: Aquí podrem triar el tema que més ens agradi de fons de la nostra presentació.
+ FONS: Aquesta opció és molt simple, només es tracta de posar un color en el fons de les imatges.
+ EFECTES: En aquesta opció podrem triar el color que li donem a la nostra fotografia, com ara pot ser un color sèpia, per que sembli més antiga, en blanc i negre, en negatiu, o amb un efecte finestra, que sembla que estiguis mirant la teva fotografia des de una finestra.
+ TAMANY: Ara ha arribat l’hora de triar el tamany de la teva imatge, segons com tu vulguis que sigui: petita, mitjana, o gran.
+ PRIVACITAT: Aquí digues si vols que la teva presentació sigui apta per a tots els públics o només les persones que tu vols que la veguin.
L’opció més recomanable és la primera, apta per a tothom.


7)    A sobre d’aquesta finestra hi ha també una altra que serveix per posar efectes com les brillantines, flors...


8)    Si al posar els efectes anteriors dits, no t’agraden i vols que torni a estar com ja estava la teva presentació, fes clic a netejar, i automàticament se li trauran els efectes; si al contrari vols més efectes, fes clic a la opció més efectes, al costat de la de neteja.


9)    Ara ja tenim feta la nostra presentació i només ens queda el pas de desar-la.
Fes clic a guardar(obtenir codi) per a tenir un enllaç per poder-la posar en el teu bloc, twiter, my space, facebook, o al blogger. En el cas que nosaltres seleccionem l’enllaç al bloc, només haurem de prémer als botons Control+C per copiar l’enllaç.


10)                      Obre el teu bloc i accedeix, fes clic a nova entrada i a continuació prem l’opció HTML i prem les tecles Control+V per enganxar l’enllaç. Si vols redactar algun text sota el teu vídeo dóna-li a redacta i quan ja estiguis tindràs el teu vídeo al teu bloc.


ESPERO QUE MITJANTÇANT AQUESTS PASOS POGUEU CREAR LA VOSTRA PRESENTACIÓ.